Τεχνολογικό Εργαστήριο 2017-01-23T15:57:12+00:00

Εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων υπολογιστών

Στο elab θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα υπολογιστών, laptop και tablet σε πολύ χαμηλές τιμές! Επίσης, διατίθενται μεταχειρισμένα (refurbished και second hand) υπολογιστικά συστήματα με εγγύηση καλής λειτουργίας!

Άμεση τεχνική υποστήριξη!

Κατανοούμε ότι ο χρόνος που χάνεται μέχρι να ελεγχθεί και να επισκευαστεί μια βλάβη επηρεάζει την εργασία σας και την εικόνα σας προς τους πελάτες σας! Για το λόγο αυτο, παρέχουμε εγγυημένη τεχνική υποστήριξη στο χώρο του επιχειρηματία εντός 24ωρών από την κλήση! Ειδικά σε επιχειρίσεις τουρισμού, οι βλάβες στην πλειονότητά τους επιλύονται εντός 5 ωρών!

Εγκατασταση δικτύων και Wifi

Εγκαθιστόνται δίκτυα  Wifi σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού! Προτείνονται επαγγελματικές λύσεις που ελαχιστοποιούν τα προβλήματα κατά τη διάρκεια του φόρτου εργασιών! Παρέχεται λεπτομερής εξήγηση των προτεινόμενων λύσεων καθώς και τρόποι επίλυσης μικροπροβλημάτων! Παρέχεται εγγύηση σε κάθε εγκατάσταση!

Εκτυπωτές,φαξ, αναλώσιμα

Στο elab θα βρείτε τεράστια ποικιλία εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων και ΦΑΞ ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Επίσης, στο elab μπορείτε να προμηθευτείτε επώνυμα αλλά και συμβατά αναλώσιμα σε τιμές χαμηλότερες από  την αναγόμωση!

Φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta

Το elab αποτελεί επίσημο συνεργάτη της KONICA MINOLTA στην Λευκάδα! Διατίθενται όλα τα φωτοτυπικά μηχανήματα σε πολύ οικονομικές τιμές! Επίσης, παρέχεται εγγυημένο service σε κάθε βλάβη που μπορεί να εμφανιστεί!

Ολοκληρωμένα συστήματα μηχανογράφησης

Το elab σε συνεργασία με τη MEGASOFT παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα μηχανογράφησης. Η Megasoft αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μηχανογράφησης με διαρκή εξέλιξη και εγγύηση! Σας παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις, στην πιο οικονομική τιμή και είμαστε πάντα δίπλα σας για να επιλύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί!

Κατασκευή ιστοσελίδων

Θέλετε να προβάλλετε την επιχείρησή σας ή την ιδέα σας και χρειάζεστε ιστοσελίδα; Στο elab κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με τις πιο προηγμένες μεθόδους και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του marketing. Εγγυόμαστε ότι η ισοτελίδα σας θα είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και θα εμφανίζεστε ψηλά στο Google.

Ενοικιάσεις projector

Εάν επιθυμείτε να προβάλλετε κάποιο γεγονός (αθλητικούς αγώνες, προβολές) και να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας, στο elab ενοικιάζεται projector μαζί με πανί και ηχεία ώστε να προβάλλετε το γεγονός που επιθυμείτε.  Με χρέωση ανά ημέρα και δική μας εγκατάσταση! Εσείς απλά καλέστε μας