Εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων υπολογιστών

Στο elab θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα υπολογιστών, laptop και tablet σε πολύ χαμηλές τιμές! Επίσης, διατίθενται refurbished υπολογιστικά συστήματα με εγγύηση καλής λειτουργίας!

Άμεση τεχνική υποστήριξη!

Κατανοούμε ότι ο χρόνος που χάνεται μέχρι να ελεγχθεί και να επισκευαστεί μια βλάβη επηρεάζει την εργασία σας και την εικόνα σας προς τους πελάτες σας! Για το λόγο αυτο, παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη είτε με απομακρυσμένη σύνδεση είτε με επίσκεψη στο χώρο του πελάτη για άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Επιπλέον, με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση, προσφέρουμε μόνο επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες που ελαχιστοποιούν τη συχνότητα των βλαβών.

Ολοκληρωμένα συστήματα μηχανογράφησης

Το elab σε συνεργασία με τη MEGASOFT παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα μηχανογράφησης. Η Megasoft αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μηχανογράφησης με διαρκή εξέλιξη και εγγύηση! Σας παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις, στην πιο οικονομική τιμή και είμαστε πάντα δίπλα σας για να επιλύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί!

Εγκατασταση δικτύων και Wifi

Από το 2014 παρέχουμε εγκαταστάσεις δικτύων Wifi που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και ελάχιστα προβλήματα. Κάθε δίκτυο σχεδιάζεται με επαγγελματισμό και ιδιαίτερη αντιμετώπιση ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε χώρου. Μόνο κορυφαία ποιότητα με άμεση ανταπόκριση!

Φωτοτυπικά μηχανήματα SHARP

Το elab αποτελεί επίσημο SHARP Partner στην ευρύτερη περιοχή. Σας παρέχουμε όλα τα φωτοτυπικά μηχανήαμτα της εταιρείας με εγγυημένο service και άμεση εύρεση οποιουδήποτε ανταλλακτικού ή αναλωσίμου απαιτηθεί.

Εκτυπωτές,φαξ, αναλώσιμα

Στο elab θα βρείτε μοντέλα εκτυπωτικών μηχανημάτων που καλύπτουν από έναν απλό οικιακό πελάτη έως την μεγάλη επιχείρηση. Με αποκλειστική συνεργασία στην περιοχή στα προϊόντα OKI και SHARP και εξουσιοδοτημένο SERVICE σας παρέχουμε εγγύηση ότι το μηχάνημα θα επισκευαστεί στο χώρο σας από εμάς. Επίσης, παρέχουμε τα επώνυμα αναλώσιμα που συνοδεύουν τα μηχανήματα στην πόρτα σας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον με αποκλειστική συνεργασία με την tonerworld στην περιοχή σας παρέχουμε συμβατά αναλώσιμα για όλα τα μοντέλα της αγοράς σε τιμές eshop.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Θέλετε να προβάλλετε την επιχείρησή σας ή την ιδέα σας και χρειάζεστε ιστοσελίδα; Στο elab κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με τις πιο προηγμένες μεθόδους και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του marketing. Εγγυόμαστε ότι η ιστοτελίδα σας θα είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και θα εμφανίζεστε ψηλά στο Google.

Εγκατάσταση Καμερών ασφαλείας

Στο elab πραγματοποιείται σχεδιασμός και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων καταγραφής καμερών (IP & CCTV) ώστε να προστατεύσετε τους χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η επιχείρηση λειτουργεί με κρατική άδεια!

Εγκατάσταση Τηλεφωνικών Κέντρων

Εάν έχετε αυξημένες απαιτήσεις επικοινωνίας, τότε η εγκατάσταση ενός τηλεφωνικού κέντρου είναι μονόδρομος. Με έναν τηλεφωνικό αριθμό αποκτάτε πολλαπλά κανάλια φωνής (μπορούν να μιλούν πολλοί χρήστες τευτόχρονα!) και οι κλήσεις μπορούν να ανακατευθύνονται αυτόματα στον σωστό ομιλητή χωρίς να γίνετε πανδαιμόνιο και να χάνετε χρόνο και υπομονή.